Dagbog dag 2: Familien Villum Montell på ferie i Geilo

Dagbog dag 2: Familien Villum Montell på ferie i Geilo

Maria Montell og Tomas Villum Jensen er på ferie med deres tre børn i Geilo i Norge. De er rejst med Fjord Line fra Hirtshals-Bergen og kører derfra ned til Geilo i Telemark. På deres ferie skriver Maria hver dag dagbog om deres oplevelser på ferien.

Dag 2:

Godmorgen alle sammen! I dag skal vi ud og prøve sjove ting i den smukke natur på fjeldet. Vi er oppe kl.9, for alle havde brug for at sove længe… Hjemme hos os er der +A,A,A,B,B mennesker og det kan godt skabe tumult, når vi skal spise morgenmad sammen i ferier. ? Vi spiser morgenmad med den smukkeste udsigt til fjeldet.

Smilla spiser hurtigt fordi hun skal i legeland

Tomas´ bror Nicolai ankommer med sin familie der tæller hans hustru Rikke og  deres 2 drenge Tristan 8 og Mingus 5. Tomas har
et lille aktivt program han syntes vi skal igennem i dag! Og alle skal være med på hver deres niveau.. Vi starter med, at klatre i trækronerne i en klatre/svævebane… Der er en for voksne og lidt større børn og en for mindre børn.

Så de små sætter vi gang og derefter går de voksne i træerne og får en tur i en alt alt for sjov laaaaaang svævebane! Virkelig dejligt for børnene, at det er en super cool ung dansk gut der står for alt det i trætoppene… Så er det nemt at sige til, hvis man bliver utryg og kan bede om “akut” hjælp. ?Alle havde optur og vores hund havde travlt med, at holde øje med hele flokken i trætoppene…. Det er sjovt, som man går og glemmer legebarnet indeni, som jo ikke bliver lukket ud til daglig.

2 børn og Maria

Det gør barnet så på denne ferie… For vi skal jo også lige have dagens mountainbike cykeltur på fjeldet. Den er jeg ikke lige til og har et par undskyldninger i ærmet og Lilly på 5 skal lige have en voksenhånd, men de andre 4 får udstyr på og Tomas og Villum tager op med hejsen for at køre ned af specielle mountainbike stier og HOP.

Pigerne tager et langt rullebånd op til børnevenlige stier og det går fint, men de mister hurtig interessen, da Lilly har for korte ben til cyklen. Så de blir enige om, at de hellere vil hoppe på en gigantisk trampolin, hvor Smilla har set nogle super seje norske børn lave baglæns og forlæns saltoer ! Vi har også en trampolin hjemme, men denne her er bare lige lidt federe. ?? Pigerne hopper og jeg får mig en slapper med min Svigerinde, hvis drenge spiller udendørs skak. Vi deler en kold øl til 76 norske kr. Så det kan godt betale sig, at købe lidt drikkelse til ferien på overfarten eller hjemmefra!

Billede-af-fjeldet

Pigerne får hurtigt norske veninder og så blir der hoppet. Vi slutter dagen af med en tur i badeland og Rikke og jeg går lidt før, så vi lige kan gå en tur i fitness inden vi skal indtage 3 retters menu i Restauranten.. Børnene går efter aftensmad i LEKELAND og vi voksne har fundet et fedt privat sted på taget hvor vi får et glas medbragt vin med musik på vores mini bose højtaler … Dejlig dag.

516